Foto's

Klik op een afbeelding om deze te vergroten!

 

Bed and breakfast in Belgie : Klik hier


Informatie advertentie | Land: Nederland

Accommodatie:

Huis

Huur weekend:

€ 180

Adres:

Zwaanen Heike 12

Huur midweek:

€ 265

Plaats:

Lottum

Huur week:

€ 335

Provincie:

Limburg

Deze advertentie is:

971 keer bezocht

Aantal kamers:

2

Geplaatst op:

20-01-2015

Aantal personen:

4

 

Tip: doe eens een b&b aan zee


Website


Email


Locatie


Opties

    Nabij bos, Rustig gelegen, T.V, Internet, Fiets mogelijkheden, Wandel mogelijkheden,

Begane grond

Het sfeervolle en knusse vakantiehuis is circa 50 m2 groot en geschikt voor 4 personen. Het vakantiehuis heeft twee slaapkamers, een eethoek, zithoek met TV, keukentje en douche/toilet. De beide slaapkamers zijn voorzien van een dakraam waardoor u vanuit het bed zicht heeft op de (sterren)hemel. Door de aanwezigheid van een keukentje met koelkast (inclusief vriesvak) en keramische kookplaat kunt u zelf zorgen voor ontbijt, lunch en diner. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van onze ontbijtservice. Verse broodjes/brood en scharreleieren van onze eigen kippen staan voor u klaar en de koelkast is gevuld met boter, beleg en drank.

Het vakantiehuis is goed geïsoleerd, voorzien van cv-installatie en is daardoor het gehele jaar als vakantiebestemming te huur. Met een eigen sfeervolle tuin en terras kunt u bij goed weer heerlijk buiten zitten. Er is WIFI aanwezig. U heeft de beschikking over een eigen afsluitbare bergruimte, geschikt voor 4 fietsen.

Het vakantiehuisje is gelegen aan de rand van het Rozendorp Lottum in de gemeente Horst aan de Maas. U verblijft op een locatie die op loopafstand van het centrum van Lottum en natuurreservaat ?t Schuitwater ligt. Ook de rozenvelden, de Maas en de Houthuizer molen kunt u op loopafstand verkennen. Op 200 meter van het vakantiehuis loopt de bekende wandelroute Het Pieterpad. Daarnaast biedt het vlakke Noord Limburgse landschap gelegen tussen Maas en Peel diverse mooie en gevarieerde fietsroutes, onder meer de rozenroute en de aspergeroute.


Gegevens bedrijf

Bedrijfsnaam:

 Vakantiehuis 't Heike

Contactpersoon:

 Suzanne Verheggen

Telefoon:

 06-26989713

Adres:

 Zwaanen Heike 12

Plaats:

 Lottum

Provincie:

 Limburg

K.V.K nummer:

 52611000

Website:

 Klik hier om de website te bezoeken

 

 Bekijk alle van Vakantiehuis 't Heike